Teamgym Mini/Junior

Antal tilmeldte: 25 Venteliste: 0 Årgang: 2006-2014 Pris: 1.200,00 DKK
23/08/2022 - 01/06/2023 Humlehøjhallen - Springcenteret Hal 2 Tirsdag 19:00-21:00Torsdag 17:00-19:30 Instruktør: Camilla Fugl Niclas Hermann Sille Nissen
Beskrivelse

TeamGym  –  et mix af rytmiske bevægelser og kraftfulde spring

TeamGym er det perfekte mix af rytmiske bevægelser og kraftfulde spring. En holdsport for både mænd og kvinder og den mest populære gymnastikform i GymDanmark.
Hvis du både er til rytme og spring, er TeamGym gymnastikken det perfekte valg. I TeamGym træner du det rytmiske og det kraftfulde. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller en stor rolle, når den rytmiske serie tager form og delelementer sættes sammen til færdige spring.

Konkurrence

TeamGym er en holdsport, hvor du:

  • Laver en rytmisk serie til fri musik
  • Springer på måtte og sammensætter en række spring til én serie
  • Springer i trampet, som er en lille skrå trampolin. Her laver du f.eks. en salto

Alle konkurrencer foregår som hold af 6-10 gymnaster i enten herre-, dame- eller mixrækken. 

Det skal være sjovt!

Det skal være sjovt at gå til gymnastik, men det forventes samtidig, at gymnasterne deltager aktivt i træningen, og har lysten til at lære nye ting samt arbejde for at nå målet. Træningen er som regel sjovest for alle – både gymnaster og instruktører – hvis det bliver taget seriøst. Instruktørerne forbeholder sig ret til at anbefale andre hold i foreningen, hvis det vurderes, at en gymnast vil være bedre egnet på et andet hold.

Der bliver lagt stor vægt på det sociale, og der skabes automatisk et fantastisk sammenhold gennem de ugentlige træninger samt konkurrencerne rundt om i landet. Selv blandt forældrene skabes der nye bekendtskaber og nogle tager med til konkurrencerne og overnatter på vandrehjem/kro. 

Konkurrencer og opvisninger:

(Altid en god idé at tjekke www.gymdanmark.dk/kalender for at få senest opdateret tid og sted)

https://gymdanmark.dk/kalender/

Hvilke konkurrencer det enkelte hold skal til, vil blive informeret hurtigst muligt efter holdene er sat og sæsonen er startet. Det forventes, at gymnasterne deltager i alle konkurrencer (dog skal ikke alle hold, til alle konkurrencer i oversigten).

Forældreinvolvering:

TeamGym er en fantastisk chance for dit barn, som vil udvikle sig meget personligt, rent teknisk og samtidig knytte nogle enestående venskaber. Inden dit barn starter på holdet, er det dog vigtigt at vide, at holdet kræver mere involvering af forældre end I måske har oplevet fra andre gymnastikhold. Det er frivillige forældre, der driver en lang række af de opgaver der er.

Nedenfor er listet eksempler på opgaver, som kræver forældrenes opbakning:  

  • Støtte gymnasten i at møde til træningerne til tiden samt være træningsklar
  • Støtte gymnasten i at prioritere deltagelse i den almindelige træning samt løbende ekstratræninger
  • Kørsel til og fra konkurrencer m.v.
  • En optimal drift af holdet sikres ved solidarisk forældreinvolvering. Det er samtidig vigtigt at sige, at man deltager med de opgaver, som matcher ressourcerne

Kontingentet inkluderer:

Træning, ekstratræninger, konkurrencelicens, hold- og deltagergebyrer

Kontingentet inkluderer ikke:

Træningsdragt og konkurrencedragt (ca. 1.000 kr. i alt), træningsture, kørsel, overnatning, mad etc. i forbindelse med konkurrencer.

 

Kontaktperson Bestyrelsen: Stinne Husum

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Camilla Fugl

Niclas Hermann

Sille Nissen